NEOS OILS THERAPIES in Romania now open. Shipping cut from 45 to 5 EUR for Romania.

Terapia Holistică NEOS pentru Menopauză: Armonizarea Mintii, Trupului și Spiritului

Terapia Holistică NEOS pentru Menopauză: Armonizarea Mintii, Trupului și Spiritului
În cadrul Laboratorului NEOS, cercetările avansate în domeniul terapiilor alternative au condus la dezvoltarea unei terapii de excepție destinată femeilor aflate în perioada menopauzei, o etapă complexă care implică schimbări semnificative atât la nivel fizic, cât și emoțional și spiritual. Prin integrarea cunoașterii științifice cu înțelepciunea ancestrală a uleiurilor esențiale, NEOS propune o abordare holistică care vizează armonizarea și echilibrarea integrală a ființei.
### Fundamentul Științific și Spiritual al Terapiei
Menopauza reprezintă o tranziție naturală în viața oricărei femei, marcând sfârșitul perioadei reproductive. Această fază poate fi însoțită de simptome variate, de la bufeuri și schimbări de dispoziție, până la insomnie și scăderea densității osoase. Răspunsul Laboratorului NEOS la aceste provocări este un mix sinergic de uleiuri esențiale, conceput nu doar pentru a atenua simptomele fizice, dar și pentru a oferi sprijin emoțional și spiritual.
### Componentele Mixului Sinergic MENOPAUZA
Terapia propusă se bazează pe proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale de:
- **Lavandă**: Calmează mintea și reduce anxietatea.
- **Salvie**: Echilibrează nivelurile hormonale, având un efect pozitiv asupra simptomelor menopauzei.
- **Neroli**: Diminuează stresul și îmbunătățește starea de spirit.
- **Mușcată**: Contribuie la echilibrarea emoțională.
- **Trandafir**: Ajută la reglarea sistemului endocrin.
- **Gardenia**: Cunoscută pentru efectele sale asupra nivelului de estrogen.
- **Mușețel**: Relaxant, ajută la combaterea insomniei.
- **Rozmarin**: Stimulează circulația sanguină și îmbunătățește concentrarea.
- **Mentă**: Răcoritoare, contribuie la ameliorarea bufeurilor.
-**Interior calm, mixt realizat în laboratorul NEOS.
### Modalități de Aplicare
- **Aromoterapie**: Integrarea a 10-15 picături din mixul sinergic într-un difuzor cu 100 ml de apă, pentru sesiuni de 20-25 de minute, de trei ori pe zi, creează un mediu propice reechilibrării energetice și emoționale.
- **Masaj Corporal**: O formulă unică destinată masajului, combinând uleiurile esențiale cu proprietăți în creșterea nivelului de estrogen și în promovarea unei stări de calm și liniște interioară.
- **Baie Caldă**: Adăugarea a 10-12 picături din mixtul pentru menopauză în baia caldă, oferind un moment de relaxare profundă și alinare a simptomelor.
- **Contra Bufeuri**: Un mixt special cu ulei de primroze, cunoscut pentru efectul său benefic asupra bufeurilor, reprezintă o soluție naturală și eficientă.
Abordarea holistică a Laboratorului NEOS în gestionarea menopauzei reprezintă o fuziune între știință și spiritualitate, oferind femeilor o metodă terapeutică naturală și profundă. Prin valorificarea puterii tămăduitoare a uleiurilor esențiale, NEOS creează un spațiu de vindecare care respectă și onorează complexitatea experienței menopauzei, promovând o tranziție armonioasă și echilibrată spre următoarea etapă a vieții.
Terapii personalizate solicitate pe order@neosoils.com 
#menopauza#abordare holistica#

What are you looking for?

Join Our Mailing List

Stay Connected! Monthly Tips, Product Updates and Discounts.

Your cart