NEOS OILS THERAPIES in Romania now open. Shipping cut from 45 to 5 EUR for Romania.

Abordarea holistica a Preventiei în Contextul Noilor Amenintari Virale

Abordarea holistica a Preventiei în Contextul Noilor Amenintari Virale
Rolul Aromaterapiei si masajului corporal cu mixturile realizate în laboratorul NEOS 
Importanța unei abordări holistice în prevenția amenințărilor de sănătate publică, în special în contextul emergenței potențiale a unor noi viruși, inclusiv cei modificați genetic.
NEOS va propune introducerea mixturilor din uleiuri esențiale în rutină zilnică pentru copii și adulți, o cale sigură în prevenție și realizarea cu ușurință a reabilitarii organismului.
NEOS pune accentul pe utilizarea aromaterapiei și a masajului corporal ca parte a unei strategii preventive, cu referire la mixturile din uleiuri esențiale cu rol terapeutic propuse în laboratorul propriu.
Contextul actual al sănătății globale este marcat de apariția continuă a unor noi provocări, inclusiv emergența unor viruși potențial modificați genetic.
În acest cadru, abordările preventive devin esențiale. Aromaterapia și masajul corporal, prin utilizarea mixturilor de uleiuri esențiale antivirale și creștere a imunității pot oferi un mijloc eficient de creștere a vitalității și de reducere a riscului de infecții.
Aromaterapia, utilizarea terapeutică a uleiurilor esențiale extrase din plante, a fost studiată pentru proprietățile sale imunomodulatoare și antivirale. Uleiurile esențiale precum eucaliptul, arborele de ceai, cimbrul și lavanda au demonstrat eficacitate în stimularea imunității și în inhibarea anumitor tulpini virale în studiile de laborator.
Laboratorul NEOS propune mixturi precum "Creșterea Imunității", "Detox & Vitalitate", "Antibiotic", "Antiviral" și "Forță Interioară". Acestea sunt create pe baza unor combinații de uleiuri esențiale cu proprietăți cunoscute pentru sprijinirea sănătății prin creșterea forței interioare de vindecare și bunăstării.
Studiile clinice și experimentale relevă potențialul imunomodulator și terapeutic al uleiurilor esențiale. De exemplu, eucaliptul și arborele de ceai au demonstrat proprietăți antimicrobiene, în timp ce lavanda și ylang-ylang poate avea efecte relaxante și reduce stresul, un factor cunoscut pentru influențarea negativă a sistemului imunitar.
Integrarea aromaterapiei și a masajului cu mixturi sinergice din uleiuri esențiale cu rol terapeutic realizate în laboratorul NEOS reprezintă o cale sigură în prevenție și vindecare !
Câteva picături în baia caldă de seară din mixtul “Antiviral” sau “Vitalitate”va face diferența unei insanatosiri grabnice !
**Cateva Referințe:**
1. **Peirce, A. (2020). The Power of Aromatherapy.**
2. **Johnson, R. et al. (2019). 'Immunomodulatory Effects of Eucalyptus Oil in Human Health'. Journal of Alternative Medicine.**
3. **Davis, P. (2018). 'Essential Oils in Infection Management'. Journal of Clinical Aromatherapy.**
4. **Greenberg, M. & Schnaubelt, K. (2021). 'Integrating Aromatherapy in Holistic Health Practices'. Holistic Health Journal.**
5. **Martinez, L. & Rasmussen, C. (2017). 'A Review of the Antistress Properties of Lavender Oil in Human Trials'. International Journal of Aromatherapy.**

What are you looking for?

Join Our Mailing List

Stay Connected! Monthly Tips, Product Updates and Discounts.

Your cart