NEOS OILS THERAPIES in Romania now open. Shipping cut from 45 to 5 EUR for Romania.

Armonizarea Energetică prin terapiile cu Uleiuri Esențiale!

Armonizarea Energetică prin terapiile cu Uleiuri Esențiale!
Laboratorul NEOS, cunoscut pentru abordarea sa inovatoare în domeniul terapiilor alternative, ne oferă o metodă profundă de armonizare energetică ce implică utilizarea uleiurilor esențiale. Concentrându-se pe echilibrarea plexului solar și a buricului, NEOS propune o tehnică simplă, dar extrem de eficientă, pentru a contracara stresul și influențele negative din viața noastră cotidiană.
#### Pasul 1: Utilizarea Amestecului Sinergic "Protect My Family"
Primul pas în această terapie constă în aplicarea amestecului sinergic "Protect My Family" la încheieturile mâinilor. Acest mix de uleiuri esențiale, creat de NEOS, este conceput să ofere protecție și să întărească sistemul imunitar, pregătind corpul pentru o experiență de vindecare profundă. Prin frecarea ușoară a încheieturilor, se activează proprietățile terapeutice ale amestecului, facilitând absorția și circulația acestora în tot corpul.
#### Pasul 2: Masajul Zonei Plexului Solar și a Buricului
După aplicarea uleiului și câteva exerciții corecte de respirație,urmează centrarea atenției asupra plexului solar și a buricului - regiuni vitale pentru echilibrul nostru energetic. Acoperirea acestor zone cu palma și efectuarea unui masaj ușor, invers acelor ceasornicului, contribuie la eliberarea tensiunilor și la neutralizarea energiilor negative. Această practică stimulează plexul solar, considerat un centru energetic major responsabil pentru absorbția și distribuția energiilor în corp, îmbunătățind starea generală de bine.
### Filosofia NEOS: Prevenția Prin Terapie Personalizată
Laboratorul NEOS pune un accent deosebit pe prevenția sănătății prin utilizarea terapiilor personalizate cu uleiuri esențiale. Amestecul "Protect My Family" și tehnica de masaj a plexului solar și a buricului reprezintă doar o parte din abordarea holistică promovată de NEOS. Într-o lume plină de stres și factori perturbatori, aceste practici oferă un scut protectiv și un mijloc de regăsire a echilibrului interior.
Laboratorul NEOS se distinge prin crearea de terapii care nu doar că vizează simptomele, ci și cauzele profunde ale dezechilibrelor energetice, promovând sănătatea holistică. În acest context, NEOS nu comercializează simple uleiuri esențiale ci creează soluții terapeutice complexe, utilizând produse pure, certificate bio, provenite de la producători acreditați, garantând astfel puritatea și eficacitatea terapiilor oferite.
### Așadar,
Prin combinarea cunoștințelor tradiționale cu inovații moderne, Laboratorul NEOS oferă o cale către vindecare și armonie, subliniind importanța prevenției și a îngrijirii personalizate. Adoptând această metodă de terapie cu uleiuri esențiale, ne putem îmbunătăți reziliența la stres și influențele negative, redescoperind echilibrul natural al corpului și minții. Înarmat cu "Protect My Family" și tehnica de masaj recomandată de NEOS, fiecare dintre noi poate face pași semnificativi către o viață mai sănătoasă și mai armonioasă.
#sanatate#protectie energetica#imunitate#

What are you looking for?

Join Our Mailing List

Stay Connected! Monthly Tips, Product Updates and Discounts.

Your cart