NEOS OILS THERAPIES in Romania now open. Shipping cut from 45 to 5 EUR for Romania.

ASCULTA! PURIFICA! REINNOIESTE!

ASCULTA! PURIFICA! REINNOIESTE!
ASCULTĂ ❗️
PURIFICĂ ❗️
REINNOIESTE❗️

NEOS va propune Detoxifierea Holistică: Un Drum Către Sănătatea Completă.

Într-o lume unde stresul, poluarea și alegerile de viață ne pot afecta starea de bine, conceptul de detoxifiere a câștigat un nou înțeles.
Nu mai este vorba doar despre eliminarea toxinelor fizice, ci și despre purificarea minții și a sufletului.
Neos aduce în atenție un program de detox complet, destinat să te ajute să îți regăsești echilibrul la orice vârstă.

Ascultă-ți Corpul: Semnalul de Alarmă
Adesea, corpul nostru ne trimite semnale că ceva nu funcționează corect. Fie că este vorba de oboseală cronică, disconfort sau chiar regrete legate de alegeri precum vaccinările sau tratamentele medicale, aceste semne nu trebuie ignorate. Detoxifierea holistică începe cu recunoașterea și ascultarea acestor semnale.

Detoxifierea Minte-Trup-Suflet
Detoxul complet propus de Neos nu se limitează la dieta sau la curățarea fizică. El include și aspecte mintale și sufletești. Mintea este detoxifiată prin tehnici de meditație în timpul aromaterapiei, mindfulness și prin eliminarea gândurilor negative.
Sufletul este curățat prin practici spirituale cu ajutorul terapiei NEOS din uleiuri esențiale biblice care te reconectează cu esența ta și cu universul.

Învață să Te Asculți
Un element central al acestui tip de detox este învățarea autoascultării.
Inima și corpul tău știu ce medicamente naturale au nevoie. Prin conectarea cu sufletul tău interior, poți învăța să interpretezi semnele și să îți alegi calea care îți aduce sănătatea și fericirea.

Detoxul Complet: Un Angajament pe Termen Lung
A opta pentru un detox complet este mai mult decât o decizie de moment; este un angajament pe termen lung pentru sănătatea ta la orice vârstă. Este un proces continuu care necesită dedicare și disciplină, dar care promite o transformare profundă și durabilă.

Detoxifierea holistică oferită de Neos este un pas îndrăzneț către o viață deplină .
Prin abordarea integrată a sănătății minte-trup-suflet, poți debloca un potențial nesfârșit de vitalitate și bunăstare.
Este timpul să îți asculți corpul, să îți vindeci sufletul și să îți eliberezi mintea, îmbrățișând un stil de viață care te susține în a fi cea mai bună versiune a ta.

Această terapie cuprinde două mixturi sinergice din uleiuri esențiale pentru detox și vitalitate, utilizate prin aromoterapie, și mixturi sinergice pentru masaj corporal, DETOX ce se aplică pe întreg corpul zilnic si Regenerare Celulară ce se aplică pe zone cheie ale corpului (coloana,plexul solar,tălpile picioarelor).
Băile de picioare în apă fierbinte cu bicarbonat în care se adaugă câteva picături din Detox & Vitalitate, recomandate de două-trei ori pe săptămână, completează acest proces de purificare, în timp ce adoptarea unui stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată, hidratare adecvată și activități care promovează starea de bine, consolidează efectele detoxifierii.
În timpul perioadei de detoxifiere NEOS recomandă câteva ședințe de respirație pe zi ușoare și prelungi, mersul în natură, muzică 432MHZ, masajul ușor al plexului solar de 2-3 ori / zi și al abdomenului înainte de culcare cu mixtul DETOX.
Consultații private +32471778689

What are you looking for?

Join Our Mailing List

Stay Connected! Monthly Tips, Product Updates and Discounts.

Your cart