NEOS OILS THERAPIES in Romania now open. Shipping cut from 45 to 5 EUR for Romania.

Cel mai frumos DAR , DARUL AUTENTICITĂȚII

Cel mai frumos DAR , DARUL AUTENTICITĂȚII
Din secretele laboratorului NEOS :
Unul din cele mai întrebuințate uleiuri esențiale in terapiile de preventie si vindecare realizate in laboratorul NEOS este uleiul esențial de ghimbir .
In actiune sinergica cu uleiuri esențiale de cimbru, smirna, oregano, imortela, busuioc, lemon grass, salvie, chiparos, uleiul esențial de ghimbir are un rol extrem de important in prevenția si vindecarea diferitelor forme de cancer .
Am preluat informații importante de la diverși cercetători privind capacitatea uleiului esențial de ghimbir in uciderea celulelor canceroase .
In actiune sinergica cu o serie din uleiurile esențiale enumerate , uleiul esențial de ghimbir împiedica celulele canceroase sa devină rezistente la tratamentul cu chimioterapie si in același timp actioneaza in cresterea imunitatii organismului.
Terapiile anticancerigene personalizate ( in urma completării formularului de pe site www.neosoils.com) acționează in distrugerea celulelor canceroase atât in aptoza ( sinuciderea celulelor canceroase ) cât si in autofagie ( celulele canceroase se consuma sau se ataca între ele ) astfel încât diferitele forme de cancer sa poată avea vindecare prin chimioterapie .
Uleiurile esențiale pure , cu vibratii inalte , enumerate in acest articol acționează fără reacții adverse in prevenția si vindecarea diferitelor afecțiuni înlăturând stresul oxidativ, afecțiunile inflamatoare si având un puternic rol antitumoral !!!!!
Pasiti cu încredere pe calea NEOS , darul credintei mele .
Cu mult drag , Nela Ignatenko

What are you looking for?

Join Our Mailing List

Stay Connected! Monthly Tips, Product Updates and Discounts.

Your cart