NEOS OILS THERAPIES in Romania now open. Shipping cut from 45 to 5 EUR for Romania.

NEOS - Farul Vindecării în Armonia Sănătății Holistice

NEOS - Farul Vindecării în Armonia Sănătății Holistice
Laboratorul NEOS, un lider inovator în domeniul terapiilor cu uleiuri esențiale, nu este doar un promotor al sănătății integrate, ci și un far călăuzitor în lumea medicală contemporană❗️
Cu o abordare holistică și respectuoasă față de medicina tradițională, NEOS se distinge prin utilizarea uleiurilor esențiale de cea mai înaltă calitate, insotite de certificate de producători și atestate de instituțiile abilitate , pentru a oferi terapii adaptate atât nevoilor copiilor cu afecțiuni neurologice, cât și adulților cu diverse probleme de sănătate.
COPII pe agenda NEOS !!!
Terapii Adaptate și Complementare
NEOS pune accent pe nevoile speciale ale copiilor cu afecțiuni precum autismul, Duchenne, Rett și Coffis Sirius, creând mixturi sinergice care sprijină activitatea creierului, dezvoltarea fizică și intelectuală.În același timp, NEOS oferă soluții terapeutice în pentru adulții care suferă de tulburări emoționale severe, cum ar fi depresia și anxietatea.
Deasemeni insomnia preprezintă o problemă majoră dar și în acest caz NEOS contribuie la restabilirea unui somn profund și calitativ prin aromaterapie cu mixturi sinergice atât pentru adulți cat și pentru copii.
NEOS - Un Far al Adevărului și Dreptății într-o lume a dezinformării❗️
Laboratorul NEOS nu este doar un furnizor de terapie, ci un far care luptă pentru adevăr și dreptate în domeniul sănătății. Promovează transparența și etica în utilizarea uleiurilor esențiale, ghidându-și pacienții în lumea complexă a sănătății cu o lumină de speranță și claritate.
Speranța și Forța Vindecării!
NEOS este un far care luminează calea spre vindecare, demonstrând că vindecarea este posibilă în fiecare moment, atâta timp cât există credință în puterea vindecării. ❗️
Fiecare terapie este un pas către echilibrul minte-trup-suflet, oferind o alternativă naturală, fără reacții adverse, pentru îmbunătățirea sănătății și bunăstării.
Respectul pentru Autonomia Pacientului !
NEOS încurajează fiecare individ să ia decizii informate în ceea ce privește îngrijirea propriei sănătăți sau a sănătății copilului său. ❗️
Această filosofie respectă dreptul la alegere și autonomia pacientului, susținând deciziile personale în materie de sănătate și îngrijire.❗️
Laboratorul NEOS reprezintă un far de speranță și înțelepciune în lumea sănătății. Cu abordarea sa holistică, NEOS îmbină știința și spiritualitatea, oferind o cale luminoasă către o sănătate și o viață mai bună. Este un partener de încredere pentru cei care caută soluții complementare și naturale, în armonie cu medicina tradițională.
#rett
#duchenne 
#medicina_alternativa 

What are you looking for?

Join Our Mailing List

Stay Connected! Monthly Tips, Product Updates and Discounts.

Your cart