NEOS OILS THERAPIES in Romania now open. Shipping cut from 45 to 5 EUR for Romania.

O SAUNA cu NEOS->Revigorarea Minte-Trup prin Aromaterapia NEOS in Sauna

O SAUNA cu NEOS->Revigorarea Minte-Trup prin Aromaterapia NEOS in Sauna
În spațiile lumii moderne, sauna nu este doar un loc de relaxare, ci și un sanctuar al vindecării și revigorării. NEOS, inovator în domeniul aromaterapiei, aduce această experiență la un nou nivel prin mixturile sinergice din uleiuri esențiale pure cu rol terapeutic, concepute special pentru utilizarea în sauna.
**Efecte Psihologice Benefice**
Mixturile sinergice NEOS sunt formulate pentru a avea efecte profund pozitive asupra stării psihologice. În căldura saunei, aceste uleiuri esențiale eliberează compuși activi care ajută la atenuarea și chiar eliminarea simptomelor asociate cu depresia, anxietatea, și tulburările de somn. Aromele precum lavanda și bergamota sunt cunoscute pentru proprietățile lor calmante și relaxante, în timp ce citricele pot revigora mintea și îmbunătăți circulația sângelui.
**Beneficii Pentru Piele**
Pe lângă efectele lor asupra stării de spirit și sănătății mentale, mixturile sinergice NEOS realizate pentru SAUNĂ au efecte vizibile și asupra pielii. Când sunt utilizate în sauna, aceste uleiuri esențiale în formule unice contribuie la tonifierea și catifelarea pielii. Căldura saunei amplifică absorbția uleiurilor în piele, ajutând la eliminarea celulelor moarte și promovând o piele strălucitoare și sănătoasă. Glandele sudoripare sunt activate, facilitând eliminarea toxinelor și curățarea profundă a pielii.
**Experiența Saunei cu Aromaterapia NEOS**
Un singur sejur de 10 minute în sauna cu mixturile din uleiuri esențiale NEOS poate echivala cu efectele unei ore de exerciții fizice intense, oferind beneficii semnificative atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru cea mentală. Aceasta transformă sauna într-o experiență holistică, care nu numai că revigorează corpul, dar și echilibrează mintea și sufletul.
Pentru cei interesați de beneficiile acestor uleiuri esențiale terapeutice, NEOS invită comunitatea să viziteze website-ul www.neosoils.com.
Aici, puteți descoperi o gamă variată de mixturi sinergice și puteți solicita terapii personalizate.
NEOS oferă consultații private gratuite, disponibile la numărul de telefon +32 471 77 86 89, unde experții vă vor ghida în alegerea celei mai potrivite terapii pentru nevoile dvs. individuale.
Explorați lumea aromaterapiei NEOS și îmbunătățiți-vă starea de bine prin puterea vindecătoare a naturii, în confortul saunei dvs.
#Terapia prin sauna#
#uleiuri esențiale în sauna#

What are you looking for?

Join Our Mailing List

Stay Connected! Monthly Tips, Product Updates and Discounts.

Your cart