NEOS OILS THERAPIES in Romania now open. Shipping cut from 45 to 5 EUR for Romania.

Terapia NEOS pentru Constipatia Cronica

Terapia NEOS pentru Constipatia Cronica
Pe agenda NEOS:Constipația Cronică
Abordarea Holistică cu Uleiuri Esențiale Terapeutice
Constipația cronică, o condiție medicală frecvent întâlnită, se caracterizează prin dificultăți la nivelul tranzitului intestinal, afectând calitatea vieții. Din punct de vedere medical-științific, aceasta poate fi cauzată de factori variati, precum dietele sărace în fibre, deshidratarea, sau tulburări ale motilității intestinale.
Pe de altă parte, abordarea NEOS consideră constipația cronică nu doar o afecțiune fizică, ci și o manifestare a dezechilibrelor emoționale și spirituale. Din această perspectivă, blocajele fizice pot fi strâns legate de blocajele emoționale, stresul și anxietatea fiind factori contributivi majori.
**Terapia NEOS pentru Constipația Cronică**
Terapia intensivă NEOS combină principii din aromaterapie și masaj, oferind un tratament holistic. Se aplică ușor pe partea stângă a colonului, în mișcări descendente, un mix sinergic de uleiuri esențiale ce conține cimbrul, busuioc, coriandru, mandarină și macadamia, îmbogățit cu câteva picături din mixtul de digestie NEOS. Această combinație este proiectată să stimuleze motilitatea intestinală și să relaxeze musculatura netedă.
În plus, se recomandă aplicarea de comprese calde pe abdomen, folosind un amestec de uleiuri esențiale cu maghiran, rozmarin și patchouli. Această metodă ajută la reducerea tensiunii abdominale și la promovarea unei stări de relaxare, contribuind astfel la ameliorarea simptomelor constipației cronice.
Abordarea NEOS îmbină cunoștințele științifice cu practicile holistice, recunoscând că vindecarea constipației cronice necesită o atenție atât pentru trup, cât și pentru minte și suflet. Acest articol vizează să ofere o perspectivă cuprinzătoare asupra constipației cronice, ilustrând cum terapiile alternative NEOS pot fi integrate în managementul acestui simptom comun, dar adesea neglijat.
Terapii personalizate oferite gratuit pe watsapp + 32471778689 între orele 11-19
email: order@neosoils.com
#constipatie#uleiuri esențiale digestie# terapie holistica#
#terapii petsonalizate#

What are you looking for?

Join Our Mailing List

Stay Connected! Monthly Tips, Product Updates and Discounts.

Your cart