NEOS OILS THERAPIES in Romania now open. Shipping cut from 45 to 5 EUR for Romania.

**Uleiurile Esentiale NEOS: O Calatorie Olfactiva spre Forta Interioara si Echilibrul Minte & Spirit**

**Uleiurile Esentiale NEOS:  O Calatorie Olfactiva spre Forta Interioara si Echilibrul Minte & Spirit**
Într-o lume plină de provocări, uleiurile esențiale NEOS oferă un refugiu olfactiv care ne încurajează să învățăm, să creștem și să ne transformăm. Fiecare amestec este conceput nu doar pentru a aduce beneficii fizice, ci și pentru a ne ajuta să navigăm pe marea vieții cu mai multă înțelepciune și curaj.
**Forța Interioară**: Asemenea lecțiilor vieții care ne învață să privim oamenii în ochi și să înfruntăm nedreptățile, amestecul nostru de uleiuri pentru Forța Interioară îmbină arome puternice precum cedrul și vetiverul,tamania și bergamota ajutându-ne să stăm drepți și să fim siguri pe noi înșiși.
**Relaxare & Acceptare**: În momentele de plâns și dor sau situații grele, uleiurile de lavandă, mirth,câteva picături din Interior Calm și ylang-ylang din acest amestec ne ajută să găsim pacea interioară, acceptând și eliberând emoțiile.
**Vitalitate**: Când simțim că ne pierdem energia și puterea de muncă , acest amestec revigorant cu citrice, câteva picături din Forța Interioară și mentă ne reîmprospătează și ne redă puterea de a merge mai departe.
**Prosperitate**: Pentru momentele în care simțim nevoia de a avansa și de a lasa în urmă ce nu ne mai servește, mixul nostru de uleiuri cu aromă de scorțișoară, trandafir,iasmin și patchouli ne deschide calea către abundență și succes.
**Energie Cosmică**: Un amestec celestial cu note de lemn de santal și tămâie, care ne conectează cu energia universului și ne întărește spiritul în călătoria vieții.
**Iubire Divină**: Acest amestec cu trandafir, uleiurile biblice și iasomie ne ajută să ne deschidem inimile, să dăm și să primim iubire necondiționată, învățându-ne valoarea compasiunii și a iubirii autentice.
**Minte & Spirit**: Pentru momentele de introspecție și căutare spirituală, acest amestec cu salvie, betgamota, câteva picături din Spiritualitate și mușețel ne clarifică mintea și ne aliniază spiritul.
Fiecare picătură de ulei esențial NEOS este o invitație de a trăi conștient, de a ne regăsi puterea interioară și de a ne alinia cu ritmul universului. Să ne amintim că, indiferent de obstacole, suntem capabili să învățăm, să creștem și să ne transformăm. Cu NEOS, fiecare respirație este un pas către o versiune mai puternică și mai echilibrată a noastră.
#sanatate#Forta interioara#claritate mentala#armonie# curaj#prosperitate# vitalitate#
#Minte și spirit#

What are you looking for?

Join Our Mailing List

Stay Connected! Monthly Tips, Product Updates and Discounts.

Your cart